Series Herfst 2014

Door we_are_borg op donderdag 2 oktober 2014 22:55 - Reacties (7)
Categorie: Films/Series, Views: 2.324

Zo toch maar weer eens schrijven over diverse series die ik volg ook in de hoop dat mensen me op het spoor zetten van series die ik nog niet gezien heb.

Madam Secretary een nieuwe serie en misschien niet iets wat ik normaal volgt maar aangezien ik The West Wing leuk vond dacht ik laat ik hier eens naar kijken. Het valt onder drama en gaat over een vrouw en de familie die een hoop opgeven om haar de baan te gunnen. Zij denkt niet in hokjes voor haar bestaat dat namelijk niet wat een leuke insteek geeft op het verhaal.

Witches of East End een leuk verhaal over zussen die heksen blijken te zijn het heeft een Charmed gehalte maar toch ook weer niet dit gaat over heksen en niet over demonen. Ook hebben bepaalde krachten consequenties ze krijgen niet iets gratis als je iemand red wat weer interessante situaties kan leiden.

Gotham heb de eerste aflevering gezien en was zeer leuk je ziet personages die later de slechterikken worden of aan de kant staan van Batman. De insteek is zeer leuk en er zit goede tempo in als ze het volhouden dan is dit een zeer goede serie. Het gevaar bestaat alleen dat ze de eigen in de knoei werken met verhaallijnen en met Batman zelf, momenteel is hij nog een klein jochie die net zijn ouders is verloren. Aan de andere kant is het ook een kans om Bruce te laten groeien.

Sleepy Hollow leuke show heb momenteel alleen 4 afleveringen gezien aangezien ik momenteel heel erg weinig tijd heb wat ik heb gezien is leuk maar ze dienen wel tempo er in te houden dat het niet teveel blijft steken op een verhaallijn. Maar wt ik gezien heb ziet het er leuk uit en een goed verhaal tot zover.

The Blacklist gewoon geniaal gemaakt er zitten leuke twists in en de hoofdrol speler komt zeer goed over. Alleen nog niet alle verhaallijnen zijn goed over gekomen en blijven open ik hoop wel dat ze hier niet te lang over doen.

NCIS gewoon leuk en zeer goed te noemen in het begin had ik zoiets nee maar toen personen zeiden begin bij aflevering 1 en kijk alles toen was ik verkocht. De interactie tussen de personages is zeer goed. Ik kan deze serie aanraden.

NCIS New Orleans een nieuwe soort en ik moet zeggen het lijkt veel op NCIS maar toch ook weer niet. Het is leuk dat er nog een nieuwe serie erbij is gekomen aangezien NCIS goed is maar toch zijn beperkingen heeft om over heel de VS te reizen.

Wat kijk ik nog meer wel hieronder mijn lijstje met er achter of ik het goed vind of niet:

Arrow (leuk)
The Following (leuk)
Lost Girl (leuk)
Suits (leuk)
The Neighbors (leuk) Afgelopen
Unforgettable (leuk)
Peron of Interest (leuk)
The 100 (twijfel geval)
Naruto: Shippuuden (leuk)
Elementary (leuk)
Graceland (niet leuk)
Defiance (leuk)
Falling Skies (leuk)
Under the Dome (leuk)
The Last Ship (leuk)
Haven (leuk heeft even geduurd)
Forever (leuk)
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D (leuk)
Doctor Who (zeer leuk)
Criminal Minds (leuk)
Homeland (twijfel)
The Flash (wordt 7-10-2014 uitgezonden heb veel hoop voor deze serie)
Constatine (wordt 25-10-2014 uitgezonden ben benieuwd)
The Newsroom

Zoals je ziet er staat genoeg op maar er is nog wat ruimte veel series bewaar ik dat ik een paar achter elkaar kan kijken maar net zoals Marvel's die kijk ik gelijk. Maar Naruto die kijk ik weer eens in de twee maanden ofzo, maar daar lees ik wel de Manga van.

Series

Door we_are_borg op zondag 25 augustus 2013 14:35 - Reacties (34)
Categorie: Films/Series, Views: 6.013

Het is weer zover een nieuw seizoen dus ook weer nieuwe series en natuurlijk ook terugkomst van oude series. Ik heb er al een keer over geschreven maar het blijft leuk om te doen aangezien ik toch weer series tegenkwam die ik niet kende maar later toch leuk bleken te zijn, ik hoop ook dat het omgekeerde waar is. Alvast een waarschuwing ik hou niet zoveel van comedy en drama ik heb er niet zoveel mee, ik ben meer van actie, sci-fi en fantasie.

Doctor Who:
Wel dit is een favoriet van mij ik volg dit al van zeer jonge leeftijd en vind het nog steeds geweldig. In 2005 startte de BBC met een nieuwe reeks die tot vandaag de dag nog steeds doorloopt. Het spreekt van zich dat de huidige Doctor Who er beter uit ziet dan wat in de jaren 60, 70 en 80 gemaakt werd. Het enigste nadeel momenteel is dat we een beetje snel nieuwe Doctors en sidekicks, misschien leuk om het verhaal interessant te houden maar je went aan bepaalde personen die na 1 of 2 seizoenen er weer uit gaan. Het verhaal tot dus toe is leuk en zeer complex op sommige momenten wat weer een verademing is je denk dat iets al vast staat en dan blijkt in eens dat het toch anders gegaan is als wat je dacht. Als je van tijd en ruimte reizen houd dan is Doctor Who een aanrader.

Revolution:
Een zeer interessante serie ik ben pas bij aflevering 5 maar het verhaal is leuk alleen soms een beetje te slepend. Wat jammer is dat je geen goed idee krijgt in het begin wie wat is en wat hun voor de blackout hebben gedaan. Ook hoe de blackout is gestart is nog niet duidelijk misschien dat ik in de volgende afleveringen meer informatie krijg.

Arrow:
Dit was eigenlijk een serie die ik vanaf het begin wilde volgen aangezien het gebaseerd is op de Green Arrow comics. Het verhaal is mee slepend en de flashbacks zijn niet storend aangezien het verhaal aanvulling er door krijgt. Heb het eerste seizoen gekeken en was zeer onder de indruk over het verhaal ik hoop dat het volgende seizoen ook zo wordt, het enigste probleem wat ik heb is dat te veel mensen zijn geheim kennen.

NCIS:
Nog steeds leuk gaat nu het elfde seizoen in en het verhaal blijft gewoon op peil met andere afleveringen.

Criminal Minds:
Blijft leuk om dit te volgen je zou denken dat je alles al gezien zou hebben met negen seizoenen maar niets is minder waar. Ze weten je keer op keer te verassen met nieuwe getwiste ideeën over serie moordenaars.

Walking Dead:
Seizoen 3 valt een beetje tegen de gevangenis is niet echt de beste omgeving waar dit had kunnen afspelen. Ook zou je denken dat met het afmaken van de zombies je nu wel een veilig gebied zou hebben maar helaas ze blijven maar komen in grote getallen. Ik moet seizoen 3 nog afkijken maar ik hoop wel dat het beter wordt met seizoen 4.

Naruto Shippuuden:
Ik volg zowel de Manga als de Anime bijde vind ik erg leuk hoewel er in de Manga iets beter uitziet.

Under The Dome:
Wel gewoon een must see serie ik vind het nog steeds leuk, op sommige momenten kan het wat slepend zijn. Er is al een tweede seizoen aangekondigd ik hoop dat die net zo leuk blijft als de eerste. Het eerste seizoen is binnenkort afgelopen.

Falling Skies:
Zeer goede sci-fi alleen op sommige momenten ontbreek er hele stukken uit het verhaal en is het ineens een paar maanden later. Als je hier geen problemen mee heb is het gewoon een geweldige serie.

Unforgettable:
Een serie over een vrouw die een fotograpische geheugen heeft en op bepaalde momenten zaken kan herinneren wat zij gezien heeft. Op zich zeer leuk gedaan maar soms een beetje teveel van het zelfde.

The Newsroom:
Ik vind dit wel een leuke serie ondanks dat het meer onder drama valt, het blijft leuk om te zien. Wat weer jammer is dat het tweede seizoen een andere insteek heeft gekregen zodat het lijkt dat seizoen één en twee niet op elkaar zijn afgestemd. Na een paar afleveringen kom je er achter dat ze terug kijken en het verhaal sluitend hebben gemaakt, maar dat seizoen twee een grote aflevering is.

Person of Intrest:
Zeer leuke serie het vervelende is dat je nog niet alles weet zelfs na twee seizoenen wat het ook weer interessant maakt om te kijken. Het verhaal is weer wel goed bedacht en maakt veel gebruik van wat de VS doet op gebied van zijn eigen bevolking bespioneren. Hoop dat ze PRISM er ook in gaan verwerken.

The Neighbors:
Een van de weinige comedy die ik bekijk maar door het sci-fi element vind ik het wel leuk. Wat zou jij doen als blijkt dat je buren buitenaardse wezens waren?

Elementry:
Alweer een new age Sherlock serie is de tweede in zeer korte tijd, het verhaal speelt af in deze tijdsperiode. Nu is Sherlock een peroon die moeite heeft gehad met drugs en hierdoor iemand toegewezen krijgt om hem te begeleiden, die later een volledige partner wordt. Daarbij speelt dit af in de VS wat het verhaal ten goede komt.

Sherlock:
Een eigentijdse invulling van Sherlock Homes heeft een andere insteek als Elementry en speelt gewoon in de UK af.

Lost Girl:
Zeer leuk gemaakt en heeft een zeer leuke insteek over mensen met superkrachten, de uitwerking tussen twee facties is leuk en geeft het verhaal een leuke diepgang met zich mee.

Hier onder een lijst met wat ik wel en niet leuk vind, maar ook met erachter tussen haakjes wat ik wel en niet leuk vind:

24 (Niet Leuk)
Andromeda (Gevolgd)
Battlestar Galactica (2003) (Gevolgd maar een raar eind, een beetje afgerafeld)
Being Human (US) (Leuk)
Bionic Woman (Nog niet naar gekeken)
Bones (Niet Leuk)
Caprica (Niet Leuk, kom wel een nieuwe over Battlestar Galactica)
Castle (2009) (Niet Leuk)
Chuck (Niet Leuk)
Criminal Minds (Leuk)
Dexter (Kan niet in het verhaal komen)
Eureka (Zeer Leuk)
Family Guy (Niet Leuk)
Farscape (Leuk)
Firefly (Leuk)
FlashForward (Leuk jammer dat het afgelopen is)
Fringe (Zeer Leuk)
Futurama (Soms Leuk)
Ghost Whisperer (Soms Leuk)
Haven (Niet leuk)
Heroes (Leuk alleen seizoen 3 en 4 vind ik tegen vallen)
House (Zeer Leuk)
How I Met Your Mother (Niet Leuk)
Human Target (2010) (Niet leuk)
Jericho (2006) (Niet Leuk)
Knight Rider (2008) (Leuk, jammer dat het is afgelopen)
Legend of the Seeker (Leuk alleen niet meer echt gevolgd moet het weer een keer oppakken)
Leverage (Leuk)
Lie to Me (Leuk)
Life (Zeg me niets)
Lost (Niet Leuk)
Merlin (2008) (Leuk)
NCIS (Zeer Leuk)
New Amsterdam (Kan ik niet)
Numb3rs (Alle 7 seizoenen gezien)
Sanctuary (Zeer Leuk)
Scrubs (Niet Leuk)
Sherlock (Leuk, gaat als het goed is verder)
Smallville (Niet Leuk)
South Park (Niets aan)
Stargate Atlantis (Leuk)
Stargate Universe (Leuk)
Supernatural (Niet Leuk)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Leuk, vreemd einde)
The Big Bang Theory (Niet Leuk)
The Event (Vreemde Serie en ik hoe niet echt van terug sprongen zoals in FlashFoward)
The Mentalist (Niet Leuk)
The Pacific (Mooi)
The Simpsons (Sommige zijn zeer leuk)
The Vampire Diaries (Nog niet bekeken)
Threat Matrix (Kan ik niet)
Top Gear (Niets aan)
True Blood (Niet zo leuk)
Two and a Half Men (Niet Leuk)
V (2009) (Leuk)

TV Series

Door we_are_borg op zondag 3 april 2011 23:15 - Reacties (34)
Categorie: Films/Series, Views: 5.627

Het is weer het tijd van het jaar dat er weer nieuwe series uitkomen, ik ben dus begonnen met rondkijken en lezen of zo serie wel in mijn smaak val. Eerst maar een paar oude die ik volg en daarna de nieuwe series die ik wil volgen of misschien wil gaan volgen. Ik noem de serie en wat ik er van vind meer niet ik ga geen hele lange verhalen schrijven er is meer dan genoeg te vinden op tv.com over de series die ik noem.

Santuary:
Een serie die ik al vanaf het begin volg leuk van opzet en ook een goede verhaal lijn. Sancuary is reeds begonnen met nieuwe afleveringen.

Doctor Who:
Voor mij een oude bekende ik heb denk ik 98% van de series gezien en de huidige serie is gewoon zoveel beter dan de oude. Nieuwe afleveringen beginnen 24 april.

Sarah Jane Smith:
Spin-off van de bovenstaande serie, het is op kinderen gericht maar ik ben een zeer grote fan van Sci-Fi. Twee afleveringen maken één verhaal het is dus wel wachten tot de volgende week of kijk het eens in de twee weken.

Lie to Me:
Zeer leuke serie die over liegen gaat, het is een aanrader als je van een hoofdrol speler arrogantie verwacht.

House:
Eigenlijk één van de weinige ziekenhuis series die mij boeit, het is overdreven maar wel leuk om te kijken wat House nu weer gaat doen.

NCIS:
Een aanrader van een eerdere Blog item die ik gemaakt heb over series deze volg ik nog steeds en het wordt steeds beter. Het verhaal heeft ook onderliggende verhaal lijnen er wordt naar iets groots gewerkt.

Fringe:
Een zeer leuke serie die over paranormaal tot aan dimensies gaat, het geen wat deze serie gewoon leuk maak is het onverwachte en de twisten die voorkomen.

StarGate Universe:
Het vervolg van SG-1 en Atlantis, helaas zijn de kijk cijfers schijnbaar niet van wat ze verwachte aangezien het einde in zicht is. De verhaal zelf is leuk en je weet af en toe niet meer wie je moet vertrouwen.

Er zijn meer series die ik volg maar die komen volgende keer aanbod.

Hier onder noem ik de series op die ik wil gaan volgen om te kijken of het in de smaak valt.

Camelot
The Borgais: Eigenlijk een buiten beentje het is drama en ik ben er niet erg gek op maar hij wordt wel als een zeer goede serie gezien.
Game of Thrones: Ook een buiten beentje maar het heeft wel fantasy invloeden ik ben erg benieuwd of dit een goede serie gaat worden.


Als jullie nog tips hebben over het volgen van series laat het me weten in een reactie.

Ancient Aliens

Door we_are_borg op zaterdag 29 mei 2010 21:49 - Reacties (12)
Categorie: Films/Series, Views: 3.576

Ancient Aliens is een nieuwe documentaire die momenteel te zien is op de Engelse History Channel http://www.history.com/shows/ancient-aliens.

Momenteel heb ik de eerste aflevering gekeken en vond het erg interessant om het te volgen, ze zoeken het uiterste op maar wel op een geloofwaardige manier. De eerste aflevering gaat over het feit dat wat de mensen als God zien misschien wel een buitenaards levensvorm was/is. De insteek en opzet van de serie is leuk en kan niet wachten om de volgende 4 afleveringen te kijken.

Een quote van History.com waarover de eerste aflevering ging:
Chariots, Gods & Beyond

Premiere Date: 03/08/2009

What if life on Earth began in outer space? Millions of people accept the theory that intelligent life forms visited Earth thousands of years ago and were worshiped as gods by primitive man. Are monuments like Stonehenge and Easter Island the last remains of an ancient alien visitation? From unexplainable super structures, to knowledge of the solar system, mathematics, and even the ability to make electricity, this special explores evidence of super-human influences on ancient man and embarks on an around-the-world search for answers. It's an investigation into a theory some believe cannot be true, but many agree cannot be ignored.

Merlin (2008) seizoen 02 episode 01

Door we_are_borg op zondag 20 september 2009 10:01 - Reacties (6)
Categorie: Merlin (2008), Views: 3.630

Ik zat even de newzbin lijst te bekijken en tot mijn verbazing zag ik Merlin (2008) seizoen 02 episode 01 er tussen staan. Ik wist namelijk niet dat hij dit weekend zal worden uitgezonden door de BBC. We gaan is kijken of seizoen twee het succes van het eerste seizoen kan evenaren of beter nog kan verbreken. Ik moet daarbij wel zeggen dat er wel afleveringen tussen zaten die tegen vielen maar over het algemeen was het zeer goede serie.

De officiële website kan je hier vinden.