Series

Door we_are_borg op zondag 25 augustus 2013 14:35 - Reacties (34)
Categorie: Films/Series, Views: 6.036

Het is weer zover een nieuw seizoen dus ook weer nieuwe series en natuurlijk ook terugkomst van oude series. Ik heb er al een keer over geschreven maar het blijft leuk om te doen aangezien ik toch weer series tegenkwam die ik niet kende maar later toch leuk bleken te zijn, ik hoop ook dat het omgekeerde waar is. Alvast een waarschuwing ik hou niet zoveel van comedy en drama ik heb er niet zoveel mee, ik ben meer van actie, sci-fi en fantasie.

Doctor Who:
Wel dit is een favoriet van mij ik volg dit al van zeer jonge leeftijd en vind het nog steeds geweldig. In 2005 startte de BBC met een nieuwe reeks die tot vandaag de dag nog steeds doorloopt. Het spreekt van zich dat de huidige Doctor Who er beter uit ziet dan wat in de jaren 60, 70 en 80 gemaakt werd. Het enigste nadeel momenteel is dat we een beetje snel nieuwe Doctors en sidekicks, misschien leuk om het verhaal interessant te houden maar je went aan bepaalde personen die na 1 of 2 seizoenen er weer uit gaan. Het verhaal tot dus toe is leuk en zeer complex op sommige momenten wat weer een verademing is je denk dat iets al vast staat en dan blijkt in eens dat het toch anders gegaan is als wat je dacht. Als je van tijd en ruimte reizen houd dan is Doctor Who een aanrader.

Revolution:
Een zeer interessante serie ik ben pas bij aflevering 5 maar het verhaal is leuk alleen soms een beetje te slepend. Wat jammer is dat je geen goed idee krijgt in het begin wie wat is en wat hun voor de blackout hebben gedaan. Ook hoe de blackout is gestart is nog niet duidelijk misschien dat ik in de volgende afleveringen meer informatie krijg.

Arrow:
Dit was eigenlijk een serie die ik vanaf het begin wilde volgen aangezien het gebaseerd is op de Green Arrow comics. Het verhaal is mee slepend en de flashbacks zijn niet storend aangezien het verhaal aanvulling er door krijgt. Heb het eerste seizoen gekeken en was zeer onder de indruk over het verhaal ik hoop dat het volgende seizoen ook zo wordt, het enigste probleem wat ik heb is dat te veel mensen zijn geheim kennen.

NCIS:
Nog steeds leuk gaat nu het elfde seizoen in en het verhaal blijft gewoon op peil met andere afleveringen.

Criminal Minds:
Blijft leuk om dit te volgen je zou denken dat je alles al gezien zou hebben met negen seizoenen maar niets is minder waar. Ze weten je keer op keer te verassen met nieuwe getwiste ideeën over serie moordenaars.

Walking Dead:
Seizoen 3 valt een beetje tegen de gevangenis is niet echt de beste omgeving waar dit had kunnen afspelen. Ook zou je denken dat met het afmaken van de zombies je nu wel een veilig gebied zou hebben maar helaas ze blijven maar komen in grote getallen. Ik moet seizoen 3 nog afkijken maar ik hoop wel dat het beter wordt met seizoen 4.

Naruto Shippuuden:
Ik volg zowel de Manga als de Anime bijde vind ik erg leuk hoewel er in de Manga iets beter uitziet.

Under The Dome:
Wel gewoon een must see serie ik vind het nog steeds leuk, op sommige momenten kan het wat slepend zijn. Er is al een tweede seizoen aangekondigd ik hoop dat die net zo leuk blijft als de eerste. Het eerste seizoen is binnenkort afgelopen.

Falling Skies:
Zeer goede sci-fi alleen op sommige momenten ontbreek er hele stukken uit het verhaal en is het ineens een paar maanden later. Als je hier geen problemen mee heb is het gewoon een geweldige serie.

Unforgettable:
Een serie over een vrouw die een fotograpische geheugen heeft en op bepaalde momenten zaken kan herinneren wat zij gezien heeft. Op zich zeer leuk gedaan maar soms een beetje teveel van het zelfde.

The Newsroom:
Ik vind dit wel een leuke serie ondanks dat het meer onder drama valt, het blijft leuk om te zien. Wat weer jammer is dat het tweede seizoen een andere insteek heeft gekregen zodat het lijkt dat seizoen één en twee niet op elkaar zijn afgestemd. Na een paar afleveringen kom je er achter dat ze terug kijken en het verhaal sluitend hebben gemaakt, maar dat seizoen twee een grote aflevering is.

Person of Intrest:
Zeer leuke serie het vervelende is dat je nog niet alles weet zelfs na twee seizoenen wat het ook weer interessant maakt om te kijken. Het verhaal is weer wel goed bedacht en maakt veel gebruik van wat de VS doet op gebied van zijn eigen bevolking bespioneren. Hoop dat ze PRISM er ook in gaan verwerken.

The Neighbors:
Een van de weinige comedy die ik bekijk maar door het sci-fi element vind ik het wel leuk. Wat zou jij doen als blijkt dat je buren buitenaardse wezens waren?

Elementry:
Alweer een new age Sherlock serie is de tweede in zeer korte tijd, het verhaal speelt af in deze tijdsperiode. Nu is Sherlock een peroon die moeite heeft gehad met drugs en hierdoor iemand toegewezen krijgt om hem te begeleiden, die later een volledige partner wordt. Daarbij speelt dit af in de VS wat het verhaal ten goede komt.

Sherlock:
Een eigentijdse invulling van Sherlock Homes heeft een andere insteek als Elementry en speelt gewoon in de UK af.

Lost Girl:
Zeer leuk gemaakt en heeft een zeer leuke insteek over mensen met superkrachten, de uitwerking tussen twee facties is leuk en geeft het verhaal een leuke diepgang met zich mee.

Hier onder een lijst met wat ik wel en niet leuk vind, maar ook met erachter tussen haakjes wat ik wel en niet leuk vind:

24 (Niet Leuk)
Andromeda (Gevolgd)
Battlestar Galactica (2003) (Gevolgd maar een raar eind, een beetje afgerafeld)
Being Human (US) (Leuk)
Bionic Woman (Nog niet naar gekeken)
Bones (Niet Leuk)
Caprica (Niet Leuk, kom wel een nieuwe over Battlestar Galactica)
Castle (2009) (Niet Leuk)
Chuck (Niet Leuk)
Criminal Minds (Leuk)
Dexter (Kan niet in het verhaal komen)
Eureka (Zeer Leuk)
Family Guy (Niet Leuk)
Farscape (Leuk)
Firefly (Leuk)
FlashForward (Leuk jammer dat het afgelopen is)
Fringe (Zeer Leuk)
Futurama (Soms Leuk)
Ghost Whisperer (Soms Leuk)
Haven (Niet leuk)
Heroes (Leuk alleen seizoen 3 en 4 vind ik tegen vallen)
House (Zeer Leuk)
How I Met Your Mother (Niet Leuk)
Human Target (2010) (Niet leuk)
Jericho (2006) (Niet Leuk)
Knight Rider (2008) (Leuk, jammer dat het is afgelopen)
Legend of the Seeker (Leuk alleen niet meer echt gevolgd moet het weer een keer oppakken)
Leverage (Leuk)
Lie to Me (Leuk)
Life (Zeg me niets)
Lost (Niet Leuk)
Merlin (2008) (Leuk)
NCIS (Zeer Leuk)
New Amsterdam (Kan ik niet)
Numb3rs (Alle 7 seizoenen gezien)
Sanctuary (Zeer Leuk)
Scrubs (Niet Leuk)
Sherlock (Leuk, gaat als het goed is verder)
Smallville (Niet Leuk)
South Park (Niets aan)
Stargate Atlantis (Leuk)
Stargate Universe (Leuk)
Supernatural (Niet Leuk)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (Leuk, vreemd einde)
The Big Bang Theory (Niet Leuk)
The Event (Vreemde Serie en ik hoe niet echt van terug sprongen zoals in FlashFoward)
The Mentalist (Niet Leuk)
The Pacific (Mooi)
The Simpsons (Sommige zijn zeer leuk)
The Vampire Diaries (Nog niet bekeken)
Threat Matrix (Kan ik niet)
Top Gear (Niets aan)
True Blood (Niet zo leuk)
Two and a Half Men (Niet Leuk)
V (2009) (Leuk)

Volgende: Fractal Art 10-'13 Fractal Art
Volgende: Fractal Architect 2 07-'13 Fractal Architect 2

Reacties


Door Tweakers user ABaelemans, zondag 25 augustus 2013 16:07

Wat verschillen wij van smaak zeg ^^
South Park -> Ik heb een hekel aan beroemdheden en alles wat erbij hoort dus dat is de beste serie ooit gemaakt. Geweldige satire. Ik kan dat kijken totdat ik erbij neer val.

Eindelijk iemand die zegt Two and a Half Men (Niet Leuk). Alle series waar Sheen ook maar in voorkomt horen wat mij betreft op de brandstapel. Eerst moet die maar eens leren acteren in plaats van proberen grappen te maken met zijn *****.
Spin City -> Geweldig diversiteit aan karakters, geweldige grappen, hilarische serie in zijn geheel. Nu heb ik het over de versie met Michael J. Fox. Nadat Fox ziek werd kwam Charlie zijn rol vervullen. Serie meteen verpest vanaf dag 1.

Scrubs -> Geweldig op zijn tijd. Lekker grof, met soms erg inspirerende teksten.

NCIS -> Enige leuke karakter vind ik Abby, de rest vind ik echt belabberd. Die hele serie is voorspelbaar.

Ik weet je te zeggen dat Haven een hele 'lege' serie is. Ja er gebeuren frappante dingen, maar die dingen worden totaal niet! uitgewerkt. Erg oppervlakkig. Echt typisch een serie waar ik de mensen vind acteren omdat het moet. Er zit totaal geen interesse in lijkt wel.

Door Tweakers user vanaalten, zondag 25 augustus 2013 17:26

Hey, mis ik nu de serie "Suits" in de lijst?

Door Tweakers user onok, zondag 25 augustus 2013 17:49

Revolution: Zeker blijven kijken!

Maar aan de andere kant... 24 -> niet leuk? :?
Smaken verschillen, zullen we maar zeggen :)
Ben het overigens met je eens dat Terminator: The Sarah Connor Chronicles een vreemd einde had :P

Ik maak trouwens uit je leuk/niet leuk lijstje een beetje op dat je vooral van luchtige en makkelijk te kijken series houd. In dat geval kan ik je Leverage aanraden. Gewoon leuk :)

[Reactie gewijzigd op zondag 25 augustus 2013 17:51]


Door Tweakers user HyperMan, zondag 25 augustus 2013 18:08

Ik had hoge verwachtingen van Under the Dome: Verhaal van Stephen King, productie/regie door Spielberg, maar ik vind het lachwekkend ongeloofwaardig:

Een heel stadje van de rest van de wereld afgesneden, maar vrijwel alles gaat gewoon vrolijk door, bijna niemand die in paniek raakt van het feit dat eten/drinken/zuurstof/brandstof/energie op zou kunnen gaan, en nog minder mensen die maatregelen nemen.

Ben na eps afgehaakt

Door Tweakers user we_are_borg, zondag 25 augustus 2013 18:40

Heb de lijst aangepast heb een aantal gekeken.

24 ik heb de eerste aflevering gekeken maar kan niet in het verhaal komen, zelfde met Dexter. Under the Dome is leuk maar idd had beter gekund.

Door Tweakers user 3DDude, zondag 25 augustus 2013 21:31

Je mist
Continuum
Devious Maids
Franklin and Bash --> Als je die niet leuk vind :P
Mistresses
Ray Donovan
Suits inderdaad

Door Tweakers user Koen T., zondag 25 augustus 2013 22:14

Ik zie dat Breaking Bad ook in deze lijst mist, het lijkt me geen onbelangrijke serie.

Door Tweakers user Leo1010, zondag 25 augustus 2013 23:29

Als ik een paar suggesties mag doen:

Ripper Street:
A new drama set in the East End of London in 1889 during the aftermath of Jack The Ripper murders. The infamous H Division - the police precinct charged with keeping order in the district of Whitechapel- is in a chaotic state trying to keep order after a tumultuous time for London and reported infamously worldwide.

Hell on Wheels:
Cullen Bohannan, a former soldier and slaveholder, follows the track of a band of Union soldiers, the killers of his wife. This brings him to the middle of one of the biggest projects in US history, the building of the transcontinental railroad. After the war years in the 1860s, this undertaking connected the prospering east with the still wild west.

The Glades:
A former Chicago cop moves to a small Florida town and joins the state police.

The Chicago Code:
Detective Jarek Wysocki, one of Chicago's toughest cops, struggles to clean up the town's violence and corruption.

Door Tweakers user PannenkoekenNL, maandag 26 augustus 2013 00:11

The Bridge US is erg goed net als Ripper Street, Borgen en Political Animals

[Reactie gewijzigd op maandag 26 augustus 2013 00:11]


Door Tweakers user we_are_borg, maandag 26 augustus 2013 00:12

Continuum pilot geken vond het niet echt leuk misschien later twee of drie afleveringen kijken en dan verder beslissen. Devious Maids lijkt me niets de rest zal ik even bekijken 3DDude.

Breaking Bad over gelezen maar het spreekt me niet aan.

Ripper Street spreekt me aan ga een keer de pilot kijken. Hells on Wheels spreekt me niet zo aan evenals The Glades en The Chicago Code misschien dat ik het een kans geeft en een pilot kijk.

Wat denken jullie van SHIELD die begint over een maand ik verwacht hier veel van.

Door Tweakers user we_are_borg, maandag 26 augustus 2013 00:13

we_are_borg schreef op maandag 26 augustus 2013 @ 00:12:
Continuum pilot geken vond het niet echt leuk misschien later twee of drie afleveringen kijken en dan verder beslissen. Devious Maids lijkt me niets de rest zal ik even bekijken 3DDude.

Breaking Bad over gelezen maar het spreekt me niet aan.

Ripper Street spreekt me aan ga een keer de pilot kijken. Hells on Wheels spreekt me niet zo aan evenals The Glades en The Chicago Code misschien dat ik het een kans geeft en een pilot kijk.

Wat denken jullie van Agents of SHIELD die begint over een maand ik verwacht hier veel van.

Door Tweakers user GrooV, maandag 26 augustus 2013 00:31

Die wordt gemaakt door de gast van FireFly (Beste serie ooit!) dus dat moet een toppertje worden.

Ik heb alleen niet meer zon hoge pet op van ABC/NBC series, worden vaak al snel gecanceled

[Reactie gewijzigd op maandag 26 augustus 2013 00:33]


Door Tweakers user Speedfightserv, maandag 26 augustus 2013 10:16

poeh, en ik dacht dat ik veel series keek :D :D

uit jou lijstje die ik kijk:

NCIS
Person of intrest
Revolution
top gear

paar series die ik ook nog kijk :

Homeland
Hawaii 5 O
NCIS LA
Nikita

[Reactie gewijzigd op maandag 26 augustus 2013 10:18]


Door Tweakers user thioz, maandag 26 augustus 2013 12:23

Ik mis ook:

- Rizzoli & Ilses ... best geinige serie... maar wederom een politie/detective serie (en die zijn er eigenlijk wel teveel)

- King & Maxwell : 2 PI's met compleet verschillende karakters ..,. kijkt lekker weg, vooral ook vanwege Rebecca Romein :P

- Strike Back : Erg goede serie met goed verhaal en veel actie en wat humor

- Burn Notice: yet another Spy series ... maar dan wel 1 van de betere

Door Tweakers user s.stok, maandag 26 augustus 2013 13:11

South Park was vroeger wel leuk, tegenwoordig is het te extreem met expliciete sex fragmenten en Racisme. En dan nog niet eens leuk gebracht, ze het willen het zo graag overdrijven dat het gewoon voorbij gaat aan de humor.

Hawaii 5 O was leuk, maar werd op een gegeven moment wel zo verschrikkelijk voorspelbaar :/ oh die bus met de boef rijd weg, en natuurlijk een helikopter tilt dat ging EVEN op met een een sterke magneet. Heel realistisch hoor... en dat had ik nu echt niet verwacht.

Een echte aanrader is Once Apon a time.
Heel mooi en fascinerend gemaakt.

En The Big Bang Theorie :D (Echt zeer leuk)

Kleine waarschuwing voor Doctor who, in een aflevering genaamd Blink moet je goed tegen shock effecten kunnen }> (die vervloekte aflevering bezorgd mij nog steeds nachtmerries.)

In het begin is het allemaal nog een beetje vlak, in de latere seizoenen word echt een stuk spannender en meer op elkaar aansluitend.

Door Tweakers user Goodlife, maandag 26 augustus 2013 13:26

Ik miste alleen; Boardwalk empire!

Speelt zich af ten tijden van de drooglegging. Ik vind de serie iets te traag naar mijn mening maar veel van mijn vrienden vinden de serie geweldig.

Door Tweakers user Greveldinges, maandag 26 augustus 2013 14:30

En Prison Break? De eerste 2 seizoenen zijn geweldig, daarna sterk overdreven en uitgemolken, helaas..

Door Tweakers user Cerenas, maandag 26 augustus 2013 15:36

Leuk! Weer wat interessante series om te kijken dankzij je lijstje :)

Ik mis wel Suits idd en hoe zit het met Game of Thrones? :P

Daarnaast ben ik zelf pas begonnen met The Fall, tot nu toe wel interessant. Gaat over twee 'jagers', de één is een moordenaar die zijn slachtoffers stalkt en daarnaast gewoon een gezin heeft. De ander een getalenteerde detective. In de serie volg je dan een beetje het verhaal van beide.

Edit: Trouwens ook in deze vakantie begonnen met Misfits, speelt zich af in London, er komt een rare bliksemstorm en mensen die geraakt worden hebben opeens superkrachten. Eerste 2 seizoenen zijn erg leuk en kijk je zo weg, daarna veranderd een beetje van personages en wordt het iets minder leuk.

[Reactie gewijzigd op maandag 26 augustus 2013 15:40]


Door Tweakers user Getto, maandag 26 augustus 2013 16:16

Dexter geweldige serie(als je inderdaad in het verhaal komt)

Wat vind je van spartacus? ik vond het supervet alleen het einde is echt kut :(

Door Tweakers user we_are_borg, maandag 26 augustus 2013 16:48

Game of thrones moet ik nog kijken ik hoop dat snel te gaan doen.

Misfits heb ik een paar afleveringen gekeken maar vond het niet leuk. Ik vond zelf The Fades leuker ook een BBC serie.

Spartucus nog niet bekeken hoor er wel veel goeds over.

The Fall nog niet gekeken.

Boardwalk Empire ik zal eens de pilot kijken.

Doctor Who en de aflevering Blink was gewoon geniaal hulde voor de persoon die dat verzonnen heeft.

Burn Notice leuk maar seizoen 4 en 5 vallen tegen misschien dat ik er eens voor moet gaan zitten.

Once Apon a Time ik vind het niet zo leuk.

Door Tweakers user Wiethoofd, maandag 26 augustus 2013 18:52

Voor wie op de hoogte wil blijven van het huidige TV seizoen: Buitenlandse TV Series 2013 - 2014 en http://wdhd.nl/shows

Zelf kan ik niet wachten op het nieuwe seizoen van Sherlock, The Legend of Korra en Castle :9

Door Tweakers user GoT, maandag 26 augustus 2013 22:01

Vroeger toen ik nog studeerde keek ik wel tv, maar eenmaal aan het werk kijk ik nauwelijks tv meer.
Hoe hou je dit bij ?

Door Tweakers user we_are_borg, maandag 26 augustus 2013 22:15

GoT schreef op maandag 26 augustus 2013 @ 22:01:
Vroeger toen ik nog studeerde keek ik wel tv, maar eenmaal aan het werk kijk ik nauwelijks tv meer.
Hoe hou je dit bij ?
Wel sommige series kijk ik gelijk andere bewaar ik voor later als er weinig op TV is. Ik kijk zo wie zo weinig normale TV behalve Discovery. Ook is het zo dat bijvoorbeeld "The Newsroom" en "Doctor Who" niet te gelijk uitgezonden wordt als de eerste einde seizoen is begint voor de andere pas het seizoen.

Hier heb je http://followmy.tv/u/weareborg/time_wasted bijvoorbeeld wat ik allemaal gekeken heb, maar zelfs dit is niet compleet.

Door Tweakers user JHdD, maandag 26 augustus 2013 22:41

Je hebt The Pacific gekeken, maar niet Band of Brothers? Heiligschennis. ;)

Door Tweakers user Chopper_Rob, dinsdag 27 augustus 2013 00:15

Caprica (Niet Leuk, kom wel een nieuwe over Battlestar Galactica)
Die nieuwe is er al, Battlestar Galactica: Blood & Chrome (http://www.imdb.com/title/tt1704292/)

Door Tweakers user Bad Brains, dinsdag 27 augustus 2013 03:36

Ik stopte bij Dexter, niet leuk.
I mean,...

Edit; Ik mis Penn & Teller Bullshit

[Reactie gewijzigd op dinsdag 27 augustus 2013 03:39]


Door Tweakers user we_are_borg, dinsdag 27 augustus 2013 06:33

Bad Brains schreef op dinsdag 27 augustus 2013 @ 03:36:
Ik stopte bij Dexter, niet leuk.
I mean,...

Edit; Ik mis Penn & Teller Bullshit
Dexter vind ik niet leuk ik heb een paar afleveringen gekeken maar ik vond er niets aan. Penn & Teller is leuk heb niet alles gezien kon een paar afleveringen niet te pakken krijgen.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 27 augustus 2013 06:33]


Door Tweakers user rodebest, dinsdag 27 augustus 2013 08:07

ik mis hier een hele leuke, (vind ik zelf dan)

star trek voyager: zijn iets van 6 of 7 seizoenen. de meeste afleveringen zijn een plezier om te kijken. af en toe eentje waarvan je denk, had die toch maar niet uitgezonden.
ook een klassieker eigenlijk. gemaakt rond 1997 denk ik?

Door Tweakers user Steffannnn, dinsdag 27 augustus 2013 11:25

onok schreef op zondag 25 augustus 2013 @ 17:49:
Ben het overigens met je eens dat Terminator: The Sarah Connor Chronicles een vreemd einde had :P
Dat is het probleem ook van die serie.. deze serie had geen einde, omdat Fox de serie gecancelde nadat het seizoen was afgelopen.

Door Tweakers user we_are_borg, dinsdag 27 augustus 2013 18:16

rodebest schreef op dinsdag 27 augustus 2013 @ 08:07:
ik mis hier een hele leuke, (vind ik zelf dan)

star trek voyager: zijn iets van 6 of 7 seizoenen. de meeste afleveringen zijn een plezier om te kijken. af en toe eentje waarvan je denk, had die toch maar niet uitgezonden.
ook een klassieker eigenlijk. gemaakt rond 1997 denk ik?
Van Star Trek heb ik echt alles al gezien en heb alles op DVD behalve de Star Trek tekenfilm serie.

Door Tweakers user mathiasv91, donderdag 29 augustus 2013 11:30

ABaelemans schreef op zondag 25 augustus 2013 @ 16:07:
Wat verschillen wij van smaak zeg ^^
South Park -> Ik heb een hekel aan beroemdheden en alles wat erbij hoort dus dat is de beste serie ooit gemaakt. Geweldige satire. Ik kan dat kijken totdat ik erbij neer val.
Respect my Authoritah.

Ontopic :

Leuk om te lezen, maar zou leuk zijn moest je bij elke serie zowa het verhaal beschrijven en niet maar bij enkele. Ook big bang theory is geweldig snap niet hoe mensen dit niet grappig vinden, snap wel dat smaken verschillen :).

Door Tweakers user Leo1010, zondag 1 september 2013 23:15

Als ik nog een suggestie mag doen, The Guardian.

Ik ben nu met seizoen 2 bezig en ik vind het een geweldige serie.

Let wel, het is beslist geen vrolijke serie. De officiële beschrijving doet de serie geen eer aan dus kijk een paar afleveringen voor dat je een oordeel velt.

Hij is op Netflix beschikbaar.

Door Tweakers user Graizie, donderdag 5 september 2013 13:40

Ik mis Entourage in de lijst. Beste serie die ik heb gezien.

Het gaat over de filmster Vince Chase en zijn 'entourage'. Noem een willekeurige filmster uit Hollywood en diegene heeft in Entourage gespeeld als zichzelf. Er zit echt sterke humor in. Je houdt niet van comedy, maar het is zeker geen lach of ik schiet humor. Wellicht kun je dit waarderen.

Een voordeel is dat de serie al is afgelopen, dus je kan direct alle 8 seizoenen kijken. Zeker een aanrader voor iedereen!

[Reactie gewijzigd op donderdag 5 september 2013 13:42]


Door Tweakers user Stoelpoot, maandag 7 oktober 2013 15:45

Ik ben het goed eens met je lijst, hoewel ik lang niet alles wat jij kijkt ook volg, omdat ik niet zo veel interesse heb in series. Veel van de crime series kijk ik als ik tijd heb, en laatste tijd Naruto en Naruto Shippuden lekker gaan volgen. Bijna up to date met Shippuden nu.

Reageren is niet meer mogelijk