Fractal Architect 2

Door we_are_borg op dinsdag 9 juli 2013 22:47 - Reacties (5)
Categorie: Fractal Architect 2, Views: 2.513

Aangezien ik een tijd geleden een Mac Mini heb gekocht ben ik gaan kijken voor Fractal programma's. Na dat ik met iemand gepraat heb heb ik gekozen voor Fractal Architect 2 deze is zeer uitgebreid en ik ben bezig om het programma te leren. Hier onder een voorbeeld wat ik eigenlijk gelijk kon maken met het programma. Ik heb personen gezien die echt de mooiste fractals maken maar deze zijn al een langere tijd bezig, ik hoop over een paar maanden ook zo ver te zijn.

http://tweakers.net/ext/f/vZ4DZOqx4HMEHJ0XC8QMmuRm/medium.jpg

Volgende: Series 08-'13 Series
Volgende: Aten CS682 KVM switch 06-'13 Aten CS682 KVM switch

Reacties


Door Tweakers user masauri, dinsdag 9 juli 2013 23:55

waaw, heel mooi! , ik hoop meer werk van je te zien!

Door Tweakers user Damic, woensdag 10 juli 2013 00:23

More power :P lijkt wel 1 of andere reactor :D

Door Tweakers user we_are_borg, woensdag 10 juli 2013 06:42

Ik weet zelf ook niet wat het is met het plaatje het is simpel maar toch op een of andere manier trekt het plaatje. Ik zag toen ik bezig was nog twee andere opties als ik tijd heb dan verander ik dit plaatje weer naar wat nieuws.

Door Tweakers user besluitloos, woensdag 10 juli 2013 15:44

Niet zo heel lang geleden hadden wij daar een leuk speelgoed voor. Wat jammer dat dat nu met software moet... of cool dat het nu met software kan. Het is maar hoe je het bekijkt.

https://www.google.be/sea...raph&source=lnms&tbm=isch

Door Tweakers user we_are_borg, woensdag 10 juli 2013 17:26

Die kan ik nog was heel leuk om mee te spelen misschien toch een keer naar kijken of ik een uitgebreid setje kan krijgen.

Reageren is niet meer mogelijk