Series Herfst 2014

Door we_are_borg op donderdag 2 oktober 2014 22:55 - Reacties (7)
Categorie: Films/Series, Views: 2.365

Zo toch maar weer eens schrijven over diverse series die ik volg ook in de hoop dat mensen me op het spoor zetten van series die ik nog niet gezien heb.

Madam Secretary een nieuwe serie en misschien niet iets wat ik normaal volgt maar aangezien ik The West Wing leuk vond dacht ik laat ik hier eens naar kijken. Het valt onder drama en gaat over een vrouw en de familie die een hoop opgeven om haar de baan te gunnen. Zij denkt niet in hokjes voor haar bestaat dat namelijk niet wat een leuke insteek geeft op het verhaal.

Witches of East End een leuk verhaal over zussen die heksen blijken te zijn het heeft een Charmed gehalte maar toch ook weer niet dit gaat over heksen en niet over demonen. Ook hebben bepaalde krachten consequenties ze krijgen niet iets gratis als je iemand red wat weer interessante situaties kan leiden.

Gotham heb de eerste aflevering gezien en was zeer leuk je ziet personages die later de slechterikken worden of aan de kant staan van Batman. De insteek is zeer leuk en er zit goede tempo in als ze het volhouden dan is dit een zeer goede serie. Het gevaar bestaat alleen dat ze de eigen in de knoei werken met verhaallijnen en met Batman zelf, momenteel is hij nog een klein jochie die net zijn ouders is verloren. Aan de andere kant is het ook een kans om Bruce te laten groeien.

Sleepy Hollow leuke show heb momenteel alleen 4 afleveringen gezien aangezien ik momenteel heel erg weinig tijd heb wat ik heb gezien is leuk maar ze dienen wel tempo er in te houden dat het niet teveel blijft steken op een verhaallijn. Maar wt ik gezien heb ziet het er leuk uit en een goed verhaal tot zover.

The Blacklist gewoon geniaal gemaakt er zitten leuke twists in en de hoofdrol speler komt zeer goed over. Alleen nog niet alle verhaallijnen zijn goed over gekomen en blijven open ik hoop wel dat ze hier niet te lang over doen.

NCIS gewoon leuk en zeer goed te noemen in het begin had ik zoiets nee maar toen personen zeiden begin bij aflevering 1 en kijk alles toen was ik verkocht. De interactie tussen de personages is zeer goed. Ik kan deze serie aanraden.

NCIS New Orleans een nieuwe soort en ik moet zeggen het lijkt veel op NCIS maar toch ook weer niet. Het is leuk dat er nog een nieuwe serie erbij is gekomen aangezien NCIS goed is maar toch zijn beperkingen heeft om over heel de VS te reizen.

Wat kijk ik nog meer wel hieronder mijn lijstje met er achter of ik het goed vind of niet:

Arrow (leuk)
The Following (leuk)
Lost Girl (leuk)
Suits (leuk)
The Neighbors (leuk) Afgelopen
Unforgettable (leuk)
Peron of Interest (leuk)
The 100 (twijfel geval)
Naruto: Shippuuden (leuk)
Elementary (leuk)
Graceland (niet leuk)
Defiance (leuk)
Falling Skies (leuk)
Under the Dome (leuk)
The Last Ship (leuk)
Haven (leuk heeft even geduurd)
Forever (leuk)
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D (leuk)
Doctor Who (zeer leuk)
Criminal Minds (leuk)
Homeland (twijfel)
The Flash (wordt 7-10-2014 uitgezonden heb veel hoop voor deze serie)
Constatine (wordt 25-10-2014 uitgezonden ben benieuwd)
The Newsroom

Zoals je ziet er staat genoeg op maar er is nog wat ruimte veel series bewaar ik dat ik een paar achter elkaar kan kijken maar net zoals Marvel's die kijk ik gelijk. Maar Naruto die kijk ik weer eens in de twee maanden ofzo, maar daar lees ik wel de Manga van.

Volgende: Synology PostGreSQL 02-'15 Synology PostGreSQL
Volgende: De tandeloze vakbonden 10-'13 De tandeloze vakbonden

Reacties


Door Tweakers user pariah_terror, vrijdag 3 oktober 2014 11:44

Misschien dat je "Grimm" en/of "Once upon a time ook leuk vindt". En aangezien je "Dr Who" ook leuk vindt is Torchwood ook misschien wel iets voor je.

Deze series zijn van wat ik weet nog bezig of zijn al afgelopen, maar het uitproberen is de moeite waard.

Sherlock is ook een goede serie alleen zijn de seizoenen kort en de afleveringen lang (+/- 3x1,5 uur)

Door Tweakers user we_are_borg, vrijdag 3 oktober 2014 16:10

Grimm en Once upon a time staan op mijn lijstje maar momenteel laat ik ze even links liggen. Torchwood heb ik alles van gezien maar ik zit te wachten of er een volgend seizoen komt, hoe het afliep denk ik van wel maar het kan even duren. Ik heb zelfs Sarah Jane Smith gevolgd aangezien het een spinoff was van Doctor Who.

Sherlock kijk ik zijn alweer in seizoen 3.

Door Tweakers user thedjdoorn, zaterdag 4 oktober 2014 10:03

Gracepoint? Ja da's nieuw, en een spinoff van Broadchurch. Gisteren de eerste aflevering gekeken. Het is niet zó slecht,maar ik ben altijd heel kritisch als het om series gaat:
Arrow - Nay
Elementary - was ooit leuk, maar Nay
Game of Thrones - NAY
The Flash - Maybe, probably not
Doctor Who - Yep
Sherlock - YAY
The Blacklist - Nay
Criminal Minds - een beetje yay
NCIS - Spinoffs zijn kut, serie zelf heb ik eigenlijk wel een beetje gezien, maar yay
Bones - nay
Hawaii Five-0 - padapapapapa, padapapapa, padapapapaPAA padapapaPAAAAA papadapadapapa papadapadapadapapapapapapa padapapapa, oftewel: YAY
Once upon a time - heb het hele eerste seizoen gezien maar gay
The Wrong Mans - Fuck yeah (Nee dat is echt leuk)
Fargo - kom maar op met dat tweede seizoen (NU!!)
Community - Yay (#sixseasonsandamovie))

Dat is ongeveer mijn lijst van yay en nay en gay, maar smaken verschillen natuurlijk

Door Tweakers user MikeOO, zaterdag 4 oktober 2014 13:36

Mijn aanvulling voor je.

Supernatural
24
Banshee
Justified
Longmire
Ray Donovan
Revolution
Strike Back
The Fall

Door Tweakers user we_are_borg, zaterdag 4 oktober 2014 14:03

thedjdoorn schreef op zaterdag 04 oktober 2014 @ 10:03:

NCIS - Spinoffs zijn kut, serie zelf heb ik eigenlijk wel een beetje gezien, maar yay
Bones - nay
NCIS New Orleans is wel leuk maar NCIS Los Angeles heb ik even geen zin in het ziet er leuk uit maar het trek me niet zo.

Door Tweakers user MartijnAbel, zondag 5 oktober 2014 16:04

Als je Suits leuk vind, waag je dan ook eens aan 5 dikke seizoenen White Collar.
er zit nog een klein seizoen 6 als afsluiter aan te komen.

Rookie Blue vind je misschien ook wel leuk. wat minder zware verhaallijn, maar meer a la CSI

[Reactie gewijzigd op zondag 5 oktober 2014 16:06]


Door Tweakers user RadioKies, maandag 6 oktober 2014 09:52

@Martijn
Rookie Blue vergelijken met CSI vind ik een belediging voor Rookie Blue. Je kan beter zeggen dat Rookie Blue de politie versie is van bijv. Suits of ER. Waarbij het met CSI meer om de crimes gaat, gaat het bij Suits, White Collar en Rookie Blue om de personages en de interactie tussen elkaar.

Verder wel met je eens.

@OP
Als je dingen zoals Community kan waarderen dan moet je Arrested Development kijken.

Hoezo heb je geen "beoordeling" bij The News Room (9/10 imo)?

Reageren is niet meer mogelijk